Tarieven – Gezondheidscentrum De Meridiaan – IJSSELSTEIN UT
Header afbeelding
Gezondheidscentrum De Meridiaan
Tiranastraat 7 3404 CJ
IJSSELSTEIN UT

Tarieven

Kosten van de huisarts

De kosten van uw huisartsenbezoek worden betaald door uw zorgverzekeraar. De huisarts geeft aan uw zorgverzekeraar door dat u bij de praktijk ingeschreven staat. U betaalt geen eigen bijdrage voor de zorg van uw huisarts, mits u bij de huisarts komt die afspraken met uw zorgverzekeraar heeft. Gaat u naar een andere huisarts, die geen afspraken heeft met uw zorgverzekeraar, dan kan er een eigen bijdrage worden gevraagd.

Voor sommige medicijnen en onderzoeken kan een eigen bijdrage gelden, dit kan u zelf nagaan bij uw zorgverzekeraar. De zorgverzekeraar brengt die kosten bij u in rekening. Sommige medicijnen moet u helemaal zelf betalen. Dat geldt voor de meeste zelfzorgmiddelen, maar ook voor sommige medicijnen op recept. Uw zorgverzekeraar kan u hierover informeren.

Indien u niet ingeschreven staat bij één van de huisartsen van het gezondheidscentrum of als u niet verzekerd bent voor ziektekosten, dan bieden wij hulp in noodgevallen.

Tropenvaccinatie(s):

Dr. Nasseri zoekt voor u uit welke vaccinaties en tabletten U nodig heeft voor exotische bestemmingen. Via de assistentes kunnen de vaccinaties worden toegediend. Hij heeft hiervoor een speciale opleiding gevolgd. U wordt gevraagd hiervoor 8 weken voor uw reis een reizigersformulier in te vullen en af te geven aan de assistente. Eventueel kan er gevraagd worden om extra informatie.