Contact – Gezondheidscentrum De Meridiaan – IJSSELSTEIN UT
Header afbeelding
Gezondheidscentrum De Meridiaan
Tiranastraat 7 3404 CJ
IJSSELSTEIN UT

Contact

Voor het maken van een afspraak op het spreekuur bij de artsen kunt U iedere werkdag bellen tussen 8:00 en 10:00, tussen 10:30 en 12:30, tussen 13:30 en 16:30.  Bij afwezigheid zult u een bericht horen waarin u verwezen word naar een ander telefoonnummer. 

Als u vragen hebt kunnen de assistenten door hun opleiding en hun triagewijzer u op veel vragen antwoord geven. De artsen zijn altijd op de hoogte wat de assistente heeft geantwoord. De meeste vragen kunt u ook zelf nazoeken op www.thuisarts.nl , ondersteund door alle Nederlandse huisartsen. Hierop zijn veel adviezen te vinden en staat wanneer u contact met uw huisarts op moet nemen. 

Streven is vragen aan de arts die gesteld worden voor 12:00 dezelfde dag aan u terug te antwoorden. Dit is echter niet mogelijk als u een vraag hebt voor een specifieke arts. Streven is ook dat u uw eigen dossier kunt inkijken. Geeft u hiervoor uw eigen telefoonnummer en uw eigen (persoonlijke) emailadres aan onze assistente door. Mochten de assistentes u vragen terug te bellen voor een antwoord, doet u dit dan rond 16:00 uur. Vragen gesteld na 12:00  worden in principe de volgende dag voor 16:00 beantwoord.

E-consulten worden in principe binnen 5 werkdagen beantwoord. Mocht er een antwoord sneller nodig zijn verzoeken wij u de assistente te bellen.

Praktijk Dhr. M. Nasseri: 030-687  82 73

Dokter Nasseri is op maandag, woensdag  en op vrijdagochtend aanwezig. Op dinsdag en donderdag werkt de vaste waarnemer van dr. Nasseri in de praktijk van dr Nasseri.

Praktijk Mevr. drs. C.M.M. Stigter:   030- 687 51 26

Dokter Stigter is op dinsdag, woensdag en vrijdag aanwezig. Op maandag en soms op donderdag werkt dr. Flantua in de praktijk van dr. Stigter

Praktijk Mevr. drs. P.J.A. Bruens – van Ballegooijen : 030-688 12 18

Dokter Bruens- van Ballegooijen is op maandag, dinsdag en vrijdag aanwezig. Op woensdag en donderdag werkt dr. van der Vegt in de praktijk van dr. Bruens

Praktijk Mevr. drs. F.J.E. Hardam : 030-687 62 54

Dokter Hardam is in principe op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aanwezig.